ИзползвайтеCanon услугите и продуктите на ИМАГИНАТО

Под категория

Canon

Canon

Canon Inc. е японска мултинационална корпорация, специализирана в производството на оптични продукти  включително фотоапарати, видеокамери , фотокопирни машини, скенери, принтери и медицинско оборудване. Централният офис е разположен в Ота , Токио, Япония .
Canon има първично листване на борсата в Токио и е съставна част на индекса Topix . Canon е десетата по големина публична компания в Япония, която се измерва по пазарна капитализация .
В продължение на много години, Canon са основните създатели на най разпространените енджини, които се превръщат в стандарти за индустрията лазерни принтери. Първите модели на Apple LaserWriter и еквивалентните продукти, направени от HP използват енджина на Canon LBP-CX. Следващите модели (серия LaserWriter II, серия LaserJet II) използват енджина на Canon LBP-SX. По-късните модели използват Canon LBP-LX, LBP-EX, LBP-PX и т.н.

Ние предлагаме висококачествено презареждане на тонер касети на всички модели лазерни принтери Canon, както и продажбата на нови и съвместими консумативи за тях.


Подробно